top of page

Opplev Hvaler under åpen himmel

Hengekøye_Nordre.jpg

Hvem drømmer ikke om å våkne til en fantastisk utsikt, frisk luft og morgenbadet bare noen skritt unna. Dette kan du oppleve på Hvaler, med sine over 800 øyer, holmer og skjær. Her kan du dra på oppdagelsesferd langs vannkanten, finne din perfekte plass og spenne opp hengekøya. Da har du campen klar, gjort på noen minutter, og det er bare å nyte.

Til tross for at øyriket har mange besøkende i sommerferien, så finner man fortsatt plasser utenfor alfarvei hvor opplevelsen av ro og harmoni råder. Mange steder finner man langs veien hvor ikke avstanden er så stor, men til fots eller sykkel når man lenger, og muligheten for å finne akkurat din perle er større...og perler er det mange av.

Trives du med grønne tretopper, fuglekvitter og et rikt dyreliv, finnes det mange muligheter for spennende opplevelser på øyene. Hvaler har et mangfold av arter, i luften, i trærne, på bakken...og under bakken. Ta med familien på safari, og finn dyrene om dagen og hør lydene om natten.

Det er ikke mange meterne inn i skogen man skal før man føler seg alene på planeten. Støy forsvinner og naturens stemmer tar over, og her er det mange som har litt å fortelle. "Skogens ro" må nemlig ikke forveksles med total stillhet. Derimot kan det nesten garanteres en opplevelse av indre ro, frihet, og sansene får litt å jobbe med. 

Finn din egen vei, enten det er langs kysten eller i skogen. På Hvaler tilbyr vi opplevelser i rikt monn, og de naturnære kreftene er store og inntrykkene står i kø.

Tre Ilemyr.jpg
Sti Ilemyr.jpg

Ta kontakt for leie av hengekøye (Ticket to the Moon, stor), og med får du oversikt over alle steder det finnes toaletter og annet, samt komposterbar søppelpose. Vi ønsker å holde Hvaler ren, og vil legge tilrette for besøkende å hjelpe oss med dette.

Pris kr. 100,- pr døgn

Hav.jpg

Med på turen anbefales også bøkene til Gunn Hedberg, til sykkel eller til fots. Her er det mange fine turer, informasjon og kart.

Bøker_Nordre.jpg
bottom of page