top of page
Alexander Hermansen.jpg
Båttur

Bli med Alexander Hermansen på en båttur Hvalers vakre skjærgård. Ta med deg venner, familie, kollegaer eller noen du ikke kjenner, og opplev lukten av saltvann blandet med skrøner og historier fra skipper´n, som også gjerne slår an tonene på trekkspill og gitar. Gjør strandhugg eller bli i båten, det er fritt valg, og turen skreddersys etter ønske.

MS_Skjærhalden.JPG
Skjærgårdscruise

Ta med storfamilien, venner eller kollegaer på cruise i Hvalers vakre skjærgård. Har du en spesiell anledning å feire eller rett og slett ønsker en fantastisk dag på sjøen sammen med andre, finnes det ikke noe bedre sted å være. God mat og drikke kombinert med bølgeskvulp og vakker utsikt er en uforglemmelig opplevelse.

Fiskebåt.jpg

Drømmer du om fersk fisk til middag, eller bare kjenner gleden ved en fisketur, så bli med ut på det blå hav og prøv lykken. Fangst kan ikke garanteres, men med en god historieforteller til rors, så vil man uansett få påfyll ombord. Turer skreddersys etter ønske, så man må ikke fiske...man kan rett og slett bare nyte en fin båttur.

Rib_Østfold.jpg
Rib

Liker du å kjenne adrenalinet bruse, kombinert med salt sjøsprøyt og bevegelse, så bli med på ribtur. Her får du garantert kjenne at du lever, og trives du med å være litt sjelven i bena når du går i land, så er dette noe som bare må oppleves. Turer skreddersys etter ønsker, og alt sikkerhetsutstyr følger med.

bottom of page