Hva med en natt under åpen himmel, i hengekøye eller på feltseng, med fyr på bålet og god mat. Arrangeres og tilpasses grupper. Eller ta kontakt for leie av hengekøye eller feltseng, og dra ut på eventyr på egen hånd. Les mer her...
Skal du holde et kurs, så har vi de rette omgivelsene. La dine deltagere legge fra seg sekken med hverdagen hjemme, for å kunne konsentrere seg fullt og helt om ditt budskap.
Enhver feiring fortjener de rette omgivelser. La oss hjelpe med å skape en minnerik opplevelse. Eller hva med en blåtur...bare pakke bagen og reise ut på eventyr uten å vite hva som skal skje.
Alle har vel vært på leirskole i barndommen, så hvorfor ikke gjenskape minnene med dine gamle klassevenner og en ny leiropplevelse. 
Hvaler er perfekt for møte og konferanse, i kombinasjon med en spennende aktivitet, så hvorfor ikke gi dine ansatte eller venner et pusterom i hverdagen. En god opplevelse i fellesskap bygger samhold og skaper minner.
Vi hjelper dere med å legge rammen for et fint opphold på Hvaler, hvor det bare er å komme til dekket bord. Ta kontakt her, for å skreddersy en spennende pakke.