top of page
Hengekøye_Nordre.jpg
Hva med en natt under åpen himmel, i hengekøye eller på feltseng, med fyr på bålet og god mat. Arrangeres og tilpasses grupper. Eller ta kontakt for leie av hengekøye eller feltseng, og dra ut på eventyr på egen hånd. Les mer her...
Laptop og Diary Topview
Kurs
Skal du holde et kurs, så har vi de rette omgivelsene. La dine deltagere legge fra seg sekken med hverdagen hjemme, for å kunne konsentrere seg fullt og helt om ditt budskap.
Sti Ilemyr.jpg
Event og blåtur
Enhver feiring fortjener de rette omgivelser. La oss hjelpe med å skape en minnerik opplevelse. Eller hva med en blåtur...bare pakke bagen og reise ut på eventyr uten å vite hva som skal skje.
feirer
Den store klassefesten
Alle har vel vært på leirskole i barndommen, så hvorfor ikke gjenskape minnene med dine gamle klassevenner og en ny leiropplevelse. 
moderne styrerommet
Møte og konferanse
Hvaler er perfekt for møte og konferanse, i kombinasjon med en spennende aktivitet, så hvorfor ikke gi dine ansatte eller venner et pusterom i hverdagen. En god opplevelse i fellesskap bygger samhold og skaper minner.
Happy Family in Nature
Venner og familie
Vi hjelper dere med å legge rammen for et fint opphold på Hvaler, hvor det bare er å komme til dekket bord. Ta kontakt her, for å skreddersy en spennende pakke.
bottom of page