top of page

Servering Svanemarsjen 2021

Årets servering på Svanemarsjen er tilpasset tiden vi er i, og vi kan dessverre ikke ha alle svanene under samme tak. Men, vi har selvfølgelig en god løsning på dette, i samarbeid med de flotte restaurantene på Skjærhalden.  

I år har svanene flere alternativer å velge i, samt tidspunkt for bespisning. 4 restauranter er klare til å ta i mot årets løse fugler, og hver har sin rett som er inkludert i påmeldingen. Drikke og øvrige betales av den enkelte.

Under finner du alternativet for hver restaurant, og man er selv ansvarlig for å bestille bord, som må gjøres i forkant. For å få det foretrukne sted/rett, så anbefales det å være rask med bestilling, slik at det er plass der du måtte ønske, til den tiden du ønsker. Er dere flere i sammen, så bestilles bord samlet, og husk å oppgi at dere er svanedamer.

 

Det er en meters regelen som gjelder, og munnbind skal brukes fra du kommer inn på restauranten til du setter deg ved bordet.

Det er bare å glede seg til en fin dag på vakre Hvaler, og dukker gutta i Splitter Pine opp tro? ...ja, det gjenstår å se...

Splitter Pine.jpg
bottom of page