top of page

Program Svanemarsjen 2024

Vi gleder oss til å å se deg til start og registrering på Åsebu, Asmaløy, mellom kl 1000-1200. Her er det også parkeringsmuligheter og busstopp.

Så går turen i vannkanten langs Asmalsund mot Brattestø, hvor Sjøsiden Bar selvfølgelig holder åpent for damene for både påfyll av energi og klargjøring for videre ferd. Her blir det også mulighet for å sikre seg de første poeng i årets lille konkurranse på veien, med flotte premier.

IMG_6295.jpeg
IMG_6403.jpeg

Videre går man så forbi ett av Hvalers mest fotograferte objekter, nemlig Pikesten Fyr, og deretter følger svaberg på svaberg med utsikt så langt øyet kan se, og mange flotte steder for en pust i bakken.

Det blir flere muligheter for å samle poeng i løpet av dagen, for litt moro skal det jo være på turen før vi når Vikerhavn, hvor vi gjør oss klare til damenes aften. 

På damenes aften, som starter ved 1700-tiden, blir det servering av reker og tilbehør som er inkludert, og baren er selvfølgelig åpen i god tid før dette.

 

Vi skal ha premieutdeling, konsert med gutta fra Splitter Pine som igjen gleder seg til å underholde svanene med den musikken vi kan, og med Brua Bua som vertskap så tegner dette til å bli en strålende aften på bryggekanten som vi håper du ønsker å ta del i.

IMG_2172.jpeg
bottom of page