Program Svanemarsjen 2022

Vi gleder oss til å å se deg til start og registrering på Åsebu, Asmaløy, mellom kl 1000-1200. Her er det også parkeringsmuligheter og busstopp.

Så går turen i vannkanten langs Asmalsund mot Brattestø, hvor Sjøsiden Bar holder serveringen åpen for svanene. Her blir det også mulighet for å sikre seg de første poeng i årets lille konkurranse på veien, med fine premier.

Pikesten Fyr.jpg

På damenes aften, som starter ved 1700-tiden, blir det servering av reker og tilbehør, som er inkludert, og baren er selvfølgelig åpen. Vi får besøk av hele norges gulljente, Trine Hattestad, og smilet er fortsatt like stort. Vi skal ha premieutdeling, konsert med gutta fra Splitter Pine, og Brua Bua gleder seg til å være vertskap for svanene denne kvelden. 

Turbilde Svanemarsjen 2022.jpg
Vikerhavn.jpg
Sjøsiden Bar.jpg

Turen går så videre forbi ett av Hvalers mest fotograferte objekter, nemlig Pikesten Fyr, og deretter følger svaberg med utsikt så langt øyet kan se, og mange flotte steder for en rast. Det blir yoga underveis for de som ønsker, i Skjellvika, og mulighet for massasje vel fremme i Vikerhavn, slik at eventuelt såre muskler får litt pleie før kvelden. Her kan du forhåndsbooke.

Det blir flere muligheter for å samle poeng langs turen, før vi når Vikerhavn, hvor det blir afterwalk, før damenes aften. 

Trine Hattestad.JPG