top of page

Auksjon

Denne eka kan bli din.

VAD-laget auksjonerer bort denne flotte båten som har vært med på mange vad-trekk gjennom de siste 5 år...dog kan ikke fangsten garanteres da det har vært av varierende resultat, men en solid og trygg eike er det, som vi håper vil leve lenge hos nye eiere.

VAD laget1.jpg

Å trekke vad

Å trekke vad er en gammel fiskemetode som gjerne ble brukt av kvinner og barn i gamle dager da mannen var på sjøen. Et vad trekkes fra land og medfører således mindre risiko for uheldige hendelser på havet. Garnet var ofte eid av flere familier hvor fangsten ble fordelt etter hvor stor andel de hadde.

Eka

Denne flotte eka har gledet mange gjennom flere år og ser nå etter ny eier. Blir det deg? Den er i god stand og tett som en potte...som de sier. 

Eka kan tas i beskuelse da den ligger ved VAD-bua rett ved siden av Skjærhalden Fiskemottak. Der vil den ligge frem til Havnefestivalen for klargjøring, slik at den skal skinne for ny eier.

VAD-laget eike1.jpg
VAD fangst.jpg

Auksjonen

Punktum for auksjonen vil settes på Havnefestivalen som starter kl 1500, men forhåndsbud kan legges inn til knut.knutsen@hvaler.biz

Utropspris er kr 3 000,- og det er auksjonarius Bjørn Refsgård som vil lede an.

bottom of page