Svanemarsjen 2020

Det er utrolig trist og måtte meddele av Svanemarsjen 2020 må avlyses. Med smitteutviklingen den siste tiden, og uvissheten de neste ukene, så er det dessverre ikke forenlig å gjennomføre. Avgjørelsen er tatt etter tett dialog med kommuneoverlegen på Hvaler, som er en veldig positiv dame, men hun ser også helt klart utfordringer med dette. 

Hvaler har vært veldig heldig med hensyn til koronasmitte. 4 registrerte tilfeller siden mars, hvor siste ble friskmeldt i mai. Vi har utrolig nok kommet gjennom en hektisk sommer uten et eneste kjent tilfelle, og sånn håper vi det fortsetter.

Mange har gledet seg veldig til denne dagen, og vi håper fortsatt at dere vil gjøre noe hyggelig sammen, i mindre grupper. Gå på tur, kos dere med mat og drikke på veien, og ta en svanedans allikevel. Mange har planlagt denne helgen sammen, så benytt sjansen til litt jentemoro 😊

Svanemarsjen er kommet for å bli, så vi får bare fortsette å glede oss til neste mulighet, forhåpentligvis mai 2021, så for dere som har svaneutstyret klart...det kommer til sin rett igjen, og i mellomtiden får vi kose oss med bilder fra 2019.

Ønsker alle en strålende høst...