top of page

Oktoberfest Hvaler 2023

Kom med venner, kjente og kjære, eller alene til Oktoberfest på Hvaler 28. oktober.

Når vi nærmer oss november kan vi vel si at sommeren er over på Hvaler, og det markerer vi med en skikkelig fest, hvor god mat og stemning står i fokus sammen med et band det rocker av.

Merk at festen flytter!

 

Vi skulle sette opp telt med varme på Rove, men med tanke på våre gjester, så har vi valgt å flytte festen inn på Kirkeøy Grendehus. Her er alle fasiliteter på plass for en vellykket kveld, og vi dekker langbord, rigger scene, og så er det bare å la festen gå sin gang, hvor du med ditt gode humør er med på å skape en minneverdig kveld vi håper blir en tradisjon.

Det settes opp gratis transport fra Skjærhalden og Hvaler Kirke til Botneveien 157.

Solnedgang.jpg
Ølskål.jpeg
Vertshus logo transparent.png
Bryggeriet på Hvaler logo1.png
Skjærhalden Gjestehavn1.png
Vinaroma Group logo.png
Solnedgang.jpg
Mat.jpg

Servering

Et grepa måltid hører med til en oktoberfest, og det følger vi selvfølgelig opp med. Det serveres grillet svineknoke og pølse, surkål og potetstappe.

Maten serveres ved bordene og drikke kjøpes i baren.

Musikk

Splitter Pine, med sin hyllest til norsk pop og rock gjennom de siste 40 år er klare for å skape en magisk stemning som garantert vil gjøre noe med dansefoten...og kanskje også sangstemmen.

Gutta er kjent for å skape liv og røre med sine energiske krumspring og fremførelser, og det skal mye til for å ikke la seg rive med.

Solnedgang.jpg
Splitter Pine.jpg
Solnedgang.jpg
Oktoberfest dans.jpg

Oktoberfest

Det arrangeres oktoberfester over alt i verden, men opprinnelsens vugge ligger i Munchen, Tyskeland, tilbake til begynnelsen av 1800-tallet. 

Konseptene varierer og er stedstilpassede, men noen fellestrekk er det...god mat og drikke, musikk og feststemte mennesker. For mange er det også en gyllen mulighet til å la kreativiteten blomstre i klesveien, mens andre velger å komme som de er...uansett, vi gleder oss til å se dere alle. 

Påmelding

Pris for Oktoberfest er kr 850,- pr pers

og inkluderer middagsservering og konsert, latter og glede.

Drikke kjøpes i baren.

Dato: 28. oktober kl 1830

Det er begrenset med plasser så her er det førstemann til mølla som gjelder.

Betales til Opplev Hvaler

VIPPS 548105

Konto 1506 08 69097

Retningslinjer arrangement

Velkommen til Oktoberfest!

bottom of page